9,2
556 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Lantinga

9,2

556 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Zeer klant vriendelijk , en luisteren naar je wensen en geven goed advies

Mevr Uil
23-07-2019

Zeer vriendelijk, goede service.

Ina Lange (Engelbert)
23-07-2019

Keurige verkoopruimte. Schoon en overzichtelijk. Werkplaats schoon en evenals verkopers zijn ook de monteurs vriendelijk en meelevend.

Postma (Bedum)
23-07-2019

Goede verkoopservice en ook de werkplaats altijd behulpzaam en vol advies altijd tijd voor een praatje en koffie.

Dhr. Douma
23-07-2019

Zeer tevreden, vriendelijk en deskundig personeel

Henk mulder (Appingedam )
11-07-2019

Het is een goed bedrijf, je wordt netjes geholpen, rek. op tijd, prima

B.k.groenwold (ten boer)
11-07-2019

Prima service

Jg damhof (Holwierde)
11-07-2019

De mensen in de showroom luisteren goed naar en kijken samen met jou, welke auto het beste bij je past. Zo kom je niet voor verrassingen te staan mbt tot maandelijkse kosten. Men is competent, vriendelijk en men neemt de tijd om de passende auto te vinden. Proefrijden is geen enkel probleem. Ondertussen rijd ik mijn 4de Toyota Yaris, bij Autobedrijf Lantinga gekocht. Dat zegt genoeg, lijkt mij. De garage houdt zich aan de afspraken, als er extra kosten komen, wordt van tevoren opgebeld. Ook de medewerkers zijn hulpvaardig en beleefd. Ik geef principieel nooit het hoogste cijfer, daarom dus een 9.

P. Roozemeijer
04-07-2019

Nog nooit eerder een gewassen en gestofzuigde auto teruggekregen na een kleine beurt. Na ruim 39 jaren auto's te hebben gehad was dit de eerste keer. Communicatie uitstekend, prettige medewerkers. Goede service w.o. een hagelnieuwe leenauto en de eerder genoemde wasbeurt. Helaas is er een euvel niet verholpen te weten een hinderlijk gekraak aan de onderzijde van de Yaris. Ook de dealers in Almere en Huizen konden dit helaas niet verhelpen. Maar dat er serieus onderzoek naar is gedaan staat boven aan. Krakende wagens lopen het langst zullen we maar zeggen!

S. de Leeuw (Almere)
21-06-2019

Altijd alles correct.

G. Huisman (Groningen)
12-06-2019

Goede service vriendelijk personeel

Jannie Sikkema
07-06-2019

Goede service, goed overleg met de klant, duidelijke uitleg over werkzaamheden, vervangend vervoer is goed geregeld, doe-maar-gewoon mentaliteit, problemen worden adequaat verholpen

M. Mulder (Siddeburen)
31-05-2019

Geweldig wat een service krijg je bij deze dealer gratis een bruikleen auto en de auto wordt ook nog gratis gewassen en een week later word je ook nog gebeld of alles naar wens was. Dit is wel een heel groot verschil met de dealer in Groningen.

Rob Beverwijk (Groningen)
22-05-2019

Prettige mensen, werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd. Fijne wachtruimte.

Mw.Brouwer
22-05-2019

Goede service/houden zich aan de afspraak en denken met me mee!

Vera van der Sloot (Finsterwolde)
17-05-2019

Een fijne garage en vriendelijke medewerkers, die meedenken met de wensen van de klant. Ik voel mij dan ook zeer gewaardeerd als klant bij Lantinga. Iedereen is bijzonder vriendelijk en behulpzaam.

Henk mulder (Appingedam)
17-05-2019

Lantinga heeft al vele auto's aan ons gelevert, dit gaat steeds in een prettige sfeer. Reparaties worden goed gedaan, nooit wat verkeerd. .Goede wachtruimte, met krant en koffie of meerdere koppen.

Jan Dijkema (Appingedam)
16-05-2019

Altijd vriendelijk mensen. Er wordt altijd keurig gebeld over extra kosten. Er wordt altijd meegedacht en omdat ik van ver kom wordt ook hier rekening mee gehouden. Goede service.

Mevr. Bus (Leersum)
10-05-2019

Vakkundige en vriendelijk personeel. Goed geoutileerde werkplaats.

Hr en mevr Vonk (Garsthuizen)
08-05-2019

Zeer betrouwbaar en deskundig. Absolute aanrader!

Wiecher Maarse (‘t Zandt)
03-05-2019

Correcte behandeling, en komen de afspraken na.

Dhr.J.Smit ('t Zandt)
30-04-2019

Vriendelijke mensen en betrouwbaar.

Lalkens
18-04-2019

Alles precies volgens afspraak. Wachten is geen probleem, het is daar prettig vertoeven, en wat rond te kijken.

Sascha de Weert (Hattem)
10-04-2019

Het kan beter.

T.D. Beerda
10-04-2019

Service uitstekend.

S.slager
10-04-2019

Echt klantgericht en zeer vriendelijk.

Rob Marks
10-04-2019

Goede service,duidelijke receptie en goede uitleg over de werkzaamheden. Lekkere koffie.

Dhr. P. van Dijk
09-04-2019

Prima service. Er wordt goed naar de klant geluisterd. Behulpzaam en vriendelijk. Afspraken worden nagekomen. Voor een leenauto wordt niets in rekening gebracht. Vertrouwen is wederzijds!

Bert Bos (Delfzijl)
09-04-2019

Fijne omgeving, vriendelijk personeel, de zaak ziet er erg goed en schoon uit!

Henk Langeland (Wehe den Hoorn)
09-04-2019

Nette ontvangst, koffie en krant beschikbaar als je moet wachten. Keurige haal- en brengservice waar ik graag gebruik van maak. Afspraken worden nagekomen.

Frans Aué (Oldenzijl)
13-02-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.