9,2
579 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Lantinga

9,2

579 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Afspraak is afspraak.

Bert (Uithuizen)
07-11-2019

Alles klopte precies zoals ik het wenste.

Jan Haak (Bedum)
07-11-2019

Het personeel is altijd vriendelijk en bereid om te helpen en wat goed is moet je niet veranderen.

Dhr. P.A.Prins
07-11-2019

Betrouwbare dealer met een prima service/garage.

Gerry van der Laan (Farmsum)
05-11-2019

Geen klachten en behulpzaam

G Jonnker
23-10-2019

Een deskundig en zeer klantvriendelijk bedrijf

Ger (Utrecht)
23-10-2019

Heb altijd goede contacten en overleg gehad.

J Flikkema Klein (Haren Gr.)
18-10-2019

Tevreden

Dhr Lap (Appingedam )
09-10-2019

Hebben alle tijd voor. Zeer klantvriendelijk en bij bijzonderheden wordt er altijd overlegd wat er gedaan moet worden. Helaas kan ik er niet meer naar toe door emigratie naar Frankrijk. Maar wat is deze dealer een verademing. Ik kijk met zeer veel plezier daarop terug.

Rob Marks
09-10-2019

Goede service, goede monteurs, vriendelijke mensen, achteaf ook nog gebeld of alles naar wens was verlopen. Kortom een perfecte garage.

maaike de bruin van nus (farmsum)
04-10-2019

Alles goed geregeld en prima service.

Cor Smid (Bedum)
26-09-2019

Prima medewerkers en goede service

Klaas koops (Den andel)
04-09-2019

Ik ben al vele jaren een tevreden klant en in al die tijd heb ik nooit een negatieveervaring ondervonden.

Koos Velthuis (Usquert)
04-09-2019

Al jaren zeer tevreden klant

L.H. Helder (Leek )
03-09-2019

Accuraat.

Henk Buist (Zuidhorn)
23-08-2019

Ben tevreden met de goede behandeling

Iet haitsma (Winsum)
23-08-2019

Vriendelijke mensen, zowel in de verkoop ( showroom ) als in de reparatie afdeling .Nemen de tijd voor je en zijn geen opdringers om je snel iets te willen verkopen, zeer correct.

F. Oldenburger-Postma (roden)
21-08-2019

Prima bedrijf. Afspraak is afspraak. Uitstekende service.

G. Talens (Winsum)
14-08-2019

Perfecte garage, mijn Toyota Prius krijgt er de jaarlijkse beurt tot volle tevredenheid, prettige mensen, leenauto wordt meegegeven, kortom je krijgt bij Lantinga een zeer klantvriendelijke behandeling. Na het bezoek aan de garage wordt je gebeld en gevraagd of alles naar wens is afgehandeld. En de rekening valt mij altijd mee!

Anton Folkeringa (Appingedam)
07-08-2019

Het zijn korte lijntjes geen poespas maar alles zoals het hoord

F E Vast (Westerwijtwerd)
26-07-2019

alles naar wens gelopen en verder geen op en aanmerkingen

Gerard Nannen (Delfzijl)
24-07-2019

De persoonlijke service en benadering brengt mij steeds weer naar hun terug.

A.Lubbers (Bedum)
24-07-2019

Goede service en inruilprijs. Erg prettig te woord gestaan.

H.Dijk
23-07-2019

Zeer klant vriendelijk , en luisteren naar je wensen en geven goed advies

Mevr Uil
23-07-2019

Zeer vriendelijk, goede service.

Ina Lange (Engelbert)
23-07-2019

Keurige verkoopruimte. Schoon en overzichtelijk. Werkplaats schoon en evenals verkopers zijn ook de monteurs vriendelijk en meelevend.

Postma (Bedum)
23-07-2019

Goede verkoopservice en ook de werkplaats altijd behulpzaam en vol advies altijd tijd voor een praatje en koffie.

Dhr. Douma
23-07-2019

Zeer tevreden, vriendelijk en deskundig personeel

Henk mulder (Appingedam )
11-07-2019

Het is een goed bedrijf, je wordt netjes geholpen, rek. op tijd, prima

B.k.groenwold (ten boer)
11-07-2019

Prima service

Jg damhof (Holwierde)
11-07-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.