9,2
579 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Lantinga

9,2

579 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Men heeft volgens afspraak de beurt uitgevoerd. Zeer correct met door mij ervaren veel service.

B R Hoeksema (Uithuizen)
29-04-2020

Vriendelijke service gericht en altijd kwaliteit.

P J J Burger (Woldendorp)
29-04-2020

Correct en zeer vriendelijk personeel. Afspraken worden goed nagekomen. Geen kosten voor vervangend vervoer.

Bert Bos (Delfzijl)
24-04-2020

Hij is verder goed.

J vd werff (Warffum)
17-04-2020

Ze zijn vriendelijk, meedenkend, deskundig, behulpzaam, kortom een garage waar jel wordt behandeld zoals een klant behandelt wil worden

Henk Mulder (Appingedam )
17-04-2020

Betrouwbaar.

Dhr. M.G.Bakker
26-03-2020

Ik laat vol vertrouwen daar mijn auto onderhouden. Eerlijke beoordeling, vriendelijk, netjes en gastvrij.

Kini Ellens
26-03-2020

Correct en goed geholpen.

T.D. Beerda
13-03-2020

Vriendelijk en vakbekwaam personeel dat nog aandacht heeft voor de klant. Een gratis leenauto staat altijd beschikbaar.

Peter Themmen
05-03-2020

Goede service, indien nodig altijd een leenauto, als er onvoorziene reparaties of vervanging zijn die duur uitvallen altijd een telefoontje over de kosten. Vriendelijke personeel.

S.Bolhuis
05-03-2020

Ben al jarenlang klant bij Lantinga en heb alleen maar goede ervaringen. Bij problemen samen overleggen en het wordt opgelost.

Jan Dijkstra
18-02-2020

Klantgerichte organisatie

A. Lubbers (Bedum)
12-02-2020

de werkzaamheden zijn op de afgesproken tijd gereed.Ontvangst met koffie.Goede garantie regeling., zelfs meer dan bij aankoop auto gezegd.er is niets mis met deze garage, inmiddels al rond 10 keer een nieuwe auto gekocht.

Jan Dijkema (Appingedam)
12-02-2020

Eerlijk en meedenkend en correct

Bert Kok
12-02-2020

Al 40 jaar klant

K Hazewinkel (Groningen)
07-02-2020

Topservice koffie terwijl je wacht. Als je de leenauto terug brengt krijg je je eigen auto gewassen mee terug.

J.O. Hofman (Farmsum)
05-02-2020

klantvriendelijk, professioneel, informatief, persoonlijke benadering (geen "scoringsdrift")

G.J. Bulstra
22-01-2020

Komt afspraken na, bijna nieuwe leenauto's. Maar eigen auto halen/brengen is ook mogelijk, mijn auto werd gewassen terug gebracht. Duidelijke reparatie factuur.

Frans Aué (Oldenzijl)
15-01-2020

Al > 30 jaar klant, erg goede service, luisterend oor en vriendelijke uitstraling.

Ab Reitsma
15-01-2020

Noordelijke nuchterheid,niet praten maar doen.

K.Trof (Gem.Westerkwartier)
10-01-2020

Als ik de auto heen breng voor een beurt krijg ik altijd een leen auto mee. ik kan ook een 10 geven.

Jan. E. Borchers (Delfzijl)
02-01-2020

Erg goede service, klantvriendelijkheid is uitstekend. Goede communicatie mbt punten die meegenomen moeten worden in de servicebeurt

Mevr vd Werf (Bedum)
13-12-2019

deskundig, klantvriendelijk en attent, servicegericht

Rosita Kenter (Warffum )
04-12-2019

omdat we altijd vriendelijk behandeld worden en ze altijd bereid zijn om te helpen

Dhr.J.W.Hinrichs (Appingedam)
03-12-2019

klantvriendelijknemen de tijd voor je bij het aanschaffen van een autoafspraken worden nagekomen. service is goed.

Stien Schuitema
03-12-2019

Prima bedrijf zeer vriendelijk personeel.

C.Platje (Bedum)
27-11-2019

Zeer goede service en uiterst correcte behandeling.

E.W. Spruit (Eenrum)
27-11-2019

Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en een goede service als je komt met een probleem wordt er direct actie ondernomen, niet voor niets ben ik al 40 jaar bij deze garage en inmiddels de kinderen ook ,ze rijden allemaal al in een Toyota.

ANTON SPOELMAN (Usguert)
19-11-2019

Prima bedrijf. Goede service. Altijd klaar om te helpen.

Mevr. C. Veenstra (Usquert)
11-11-2019

Als je bij de garage binnen komt wordt je gelijk koffie aan geboden. En de auto wordt altijd keurig en netjes afgeleverd.

P Roffel (Zuidbroek)
07-11-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.