9,3
659 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Lantinga

9,3

659 beoordelingen

Filter

Gewoon goed . Geen poeha . Gewoon goed . Als je wat wilt weten krijg je een gewoon eerlijk antwoord . Als je wat moet weten wordt je dat verteld .

J.W. F
26-01-2023

Goede service Vakbekwaam personeel.En altijd vriendelijk.Er word naar je wensen geluisterd.En na 35 jaar nog steeds tevreden,

H.J V L
19-01-2023

Zeer goede service Zeer goede ontvangst met lekkere koffie alles zoals ik gewend was prima verlopen

Henk k
24-11-2022

Goede Services Ik ben al jaren klant bij lantinga komen afspraken altijd na, personeel is altijd vriendelijk en gastvrij en zijn beslist niet opdringerig bij aankoop nieuwe auto. Lantinga bij deze een 10

H. Pleiter
17-11-2022

goede service je wordt vriendelijk ontvangen en afspraak is afspraak.

Toyota eigenaar
05-11-2022

Service is meer dan goed Ik ben uitermate tevreden over garage Lantinga

Toyota eigenaar
04-11-2022

Tevreden klant Na meer dan 40 jaar nog altijd een tevreden klant. Verder commentaar overbodig.

J.A.W. Velthuis
27-10-2022

Klantvriendelijkheid

Toyota eigenaar
11-10-2022

Prettig familiebedrijf waar ik mijn auto vol vertrouwen aanschaf en laat onderhouden.

G. Hulst
05-10-2022

heel goede ervaring en voortreffelijke en vriendelijk personeel en koffiedame zie antwoord hierboven

D.M. Dijkstra
15-09-2022

Goede service Voor mijn gevoel is het een betrouwbare garage,werd fijdens de beurt teruggebeld om te overleggen ivm de banden. Deze Dealer bestaat niet voor niets al die jaren in onze regio!

R. P
09-09-2022

Goede service. Ik ben zeer tevreden met Garage Lantinga uit Uithuizen.

B. van der Laan
09-09-2022

Onlangs een nieuwe Aygo Cross gekocht Bij de introductie van de Aygo Cross zag ik direct het grote verschil met mijn vorige Aygo. Vind het nieuwe model zeer geslaagd. Na een praatje werd de offerte getoond waar ik erg content over was. En dus de Aygo Cross limited edition gekocht. Ben al jaren een tevreden klant en ben er , door de professionaliteit van het personeel van Lantinga, van overtuigd dat dit ,de komende jaren,wel zo zal blijven.

Toyota eigenaar
24-08-2022

Top bedrijf op alle vlakken

H Windt
13-08-2022

G.T. A
17-06-2022

Uitstekende service en erg vriendelijke en deskundige medewerkers Ik kom al wel 20 jaar bij deze garage en ze hebben zich altijd erg correct en professioneel opgesteld. Ik mijn ogen zijn ze erg deskundig. Garage Lantinga, top Toyota garage, zeer zeker een aanrader.

A. R
10-06-2022

Geweldige garage Ik ben al jaren een erg tevreden klant van Lantinga. Mijn Toyota Prius wordt uitstekend onderhouden, er staat en leenauto klaar, de vakkunigheid is groot en ze zijn erg klantvriendelijk!

Anton
10-06-2022

Goede behandeling. Goed bedrijf .Goede service.Snelle reparatie. Auto was na beurt gewassen en werd thuis afgeleverd.

Toyota eigenaar
01-06-2022

super service Zeer tevreden over de service en nette aflevering van de auto

van Dijkwatersport
07-05-2022

Goede service Al meer dan 35 jaar klant. Een vertrouwd en goed bedrijf,Met prima service En altijd goede koffie,

H.J. V L
28-04-2022

Weer in het bezit van een gekomen van een perfecte auto Sinds kort zijn wij de trotse eigenaar van een nieuwe Toyota Cross Executive. De doorslag om onze 1 jaar oude New Yaris Launch edition in te ruilen was de hogere zit. Zoals altijd zijn we op een zeer prettige en correcte manier behandeld en hebben we een mooie inruilprijs gehad. We wijken graag uit naar Uithuizen in plaats van onze auto's te kopen in Groningen. In Groningen ben je meer een nummer dan een klant.

B.A. Kremer
07-04-2022

Uitstekende service! Altijd goed.

J. S
03-04-2022

Top Zeer goede service

H. Roggen
16-03-2022

Service ! Ik ben zeer tevreden over de service en de vriendelijkheid van het personeel van de garage.

Toyota eigenaar
04-03-2022

Betrouwbaar Goeie afspraken gemaakt wat er asn de auto moest gebeuren

Toyota eigenaar
20-01-2022

Degelijk werk Fijne rijervaring na onderhoudsbeurt, het merk Toyota beslist waardig.

H. A
16-01-2022

Goede Services Al jaren klant, Altijd vriendelijk goede services en komen afspraken altijd na. Neem geen andere dealer. Zeer tevreden en bedrijf is een aanrader.

H. Pleiter
25-11-2021

Service is heel goed De garage is heel goed en vriendelijk.

J.E. B
05-11-2021

Zeer prettige en goede service. Het is altijd een verademing om bij Dealer Lantinga geholpen te worden. De gesprekken zijn altijd zeer correct , duidelijk ,eerlijk en wordt op een fijne manier met je meegedacht en er tevens altijd ruimte is voor een prettige manier van zakendoen.

S. Eder.
04-11-2021

Prima garage, veel vakkennis, echt Groninger bedrijf, eerlijke nota's, ze doen wat ze afspreken.

Anton Folkeringa (Appingedam)
30-06-2021