9,2
563 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Lantinga

9,2

563 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goeie garage medewerkers, denken mee en zijn altijd zeer vriendelijk.

Dhr D. Guikema (Uithuizen)
01-07-2020

Je wordt vriendelijk te woord gestaan. De onderhoudswerkzaamheden altijd naar tevredenheid worden verricht. Ze doen wat ze beloven.

Nico Dahler (Appingedam)
29-06-2020

Autobedrijf Lantinga V.O.F. kan ik iedereen van harte aanraden.

Fred en Marga Slik (Groningen)
23-06-2020

Prima garage, persoonlijke aanspraak, geen onnodige reparaties, rekening valt altijd mee ten opzichte van vroegere garages. Kleine reparaties worden direct uitgevoerd. Altijd gratis leenauto.

J . Rensema (Appingedam)
17-06-2020

Ze zijn voor mij echt betrouwbaar, is altijd goed.

JAN KERBOF (TERMUNTEN 99 47 PB ABEL OLSDERWEG 36)
10-06-2020

Goede garage, zeer bekwame monteurs. Verder hebben ze een zeer bekwame en prettige auto verkoper! Dit autobedrijf heeft een zeer goede naam in de provincie.

Tinus Sikkens (Adorp)
03-06-2020

Goede service, snelle afwikkeling, zeer tevreden.

W kok (Purmerend)
29-05-2020

Zeer tevreden, ze zijn duidelijk, deskundig, behulpzaam, oplossingsgericht en lekkere koffie.

H. Mulder (Appingedam )
28-05-2020

Een dealer waar je nog als klant behandeld wordt met zeer goede service.

Rob Beverwijk (Groningen)
28-05-2020

Deskundig, betrouwbaar en zeer klantvriendelijk!

J.C. van der Lende (Haren)
28-05-2020

Ik heb alleen maar positieve ervaring met autobedrijf Lantinga.

Jan Kruger (Uithuizen)
21-05-2020

Snel, betrouwbaar.

Bert
07-05-2020

Nette service, doe-maar-gewoon mentaliteit, prima vervangend vervoer, goed meedenken met de klant, niet behandeld als 'nummer', maar als gerespecteerd klant.

M. Mulder (Siddeburen)
06-05-2020

Professioneel, inlevend en faciliterend.

Ab Reitsma (Spijk)
04-05-2020

Men heeft volgens afspraak de beurt uitgevoerd. Zeer correct met door mij ervaren veel service.

B R Hoeksema (Uithuizen)
29-04-2020

Vriendelijke service gericht en altijd kwaliteit.

P J J Burger (Woldendorp)
29-04-2020

Correct en zeer vriendelijk personeel. Afspraken worden goed nagekomen. Geen kosten voor vervangend vervoer.

Bert Bos (Delfzijl)
24-04-2020

Hij is verder goed.

J vd werff (Warffum)
17-04-2020

Ze zijn vriendelijk, meedenkend, deskundig, behulpzaam, kortom een garage waar jel wordt behandeld zoals een klant behandelt wil worden

Henk Mulder (Appingedam )
17-04-2020

Betrouwbaar.

Dhr. M.G.Bakker
26-03-2020

Ik laat vol vertrouwen daar mijn auto onderhouden. Eerlijke beoordeling, vriendelijk, netjes en gastvrij.

Kini Ellens
26-03-2020

Correct en goed geholpen.

T.D. Beerda
13-03-2020

Vriendelijk en vakbekwaam personeel dat nog aandacht heeft voor de klant. Een gratis leenauto staat altijd beschikbaar.

Peter Themmen
05-03-2020

Goede service, indien nodig altijd een leenauto, als er onvoorziene reparaties of vervanging zijn die duur uitvallen altijd een telefoontje over de kosten. Vriendelijke personeel.

S.Bolhuis
05-03-2020

Ben al jarenlang klant bij Lantinga en heb alleen maar goede ervaringen. Bij problemen samen overleggen en het wordt opgelost.

Jan Dijkstra
18-02-2020

Klantgerichte organisatie

A. Lubbers (Bedum)
12-02-2020

de werkzaamheden zijn op de afgesproken tijd gereed.Ontvangst met koffie.Goede garantie regeling., zelfs meer dan bij aankoop auto gezegd.er is niets mis met deze garage, inmiddels al rond 10 keer een nieuwe auto gekocht.

Jan Dijkema (Appingedam)
12-02-2020

Eerlijk en meedenkend en correct

Bert Kok
12-02-2020

Al 40 jaar klant

K Hazewinkel (Groningen)
07-02-2020

Topservice koffie terwijl je wacht. Als je de leenauto terug brengt krijg je je eigen auto gewassen mee terug.

J.O. Hofman (Farmsum)
05-02-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.