9,2
626 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Lantinga

9,2

626 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Ze doen wat ze zeggen. Vriendelijke mensen. Goede en vriendelijke ontvangst. Ze werken snel en naar volle tevredenheid. Al jaren ben ik vaste klant en zolang ik Toyota rij, zal dat zo blijven.

Nico Dahler (Appingedam)
11-06-2021

Bij binnenkomst in de showroom valt je direct op dat er een gemoedelijk vriendelijke sfeer hangt. Verkopers zijn ook niet opdringerig en hebben een luisterend oor voor de klant. Koffie wordt je ook al snel aangeboden. Je voelt je er snel "thuis". Ook de vervolgafspraken gaan geheel op de manier zoals je in een "dorpsgarage" verwacht. Hier wordt nog echt tijd voor je genomen. Aflevering van de nieuwe Toyota ging ook perfect. Al met al een zeer tevreden klant!

Dhr Willem Pieterman (Delfzijl)
11-06-2021

Uitstekende service en voorkomende bejegening.

dhr. M.Toxopeus
03-06-2021

Goede en nette service, doe-maar-gewoon mentaliteit, prima vervangend vervoer.

M. Mulder
27-05-2021

Prima bedrijf, ik kom er al vele jaren en al veel nieuwe Toyota's gekocht.

Jan Dijkstra (Zuidwolde)
27-05-2021

Betrouwbaar, vriendelijk.

Kini Ellens (Appingedam)
21-05-2021

Door verhuizing genoodzaakt een andere Toyota dealer te zoeken, terecht gekomen bij Lantinga, prima service, vriendelijk personeel, rekening keurig thuisgestuurd, wat ik niet gewend was, bij andere dealer was het direct afrekenen. Na ongeveer een week een telefoontje of alles naar wens was geweest. Dat noem ik aandacht schenken aan je klanten.

L.F. Wiederholdt
21-05-2021

Er zijn geen zaken die niet of niet goed geregeld waren, dus geen op en of aanmerkingen op Garage Lantinga.

J.D.Knot (Loppersum)
05-05-2021

Zijn klantvriendelijk en een luisterend oor als je vragen hebt. En je wordt goed geholpen.

Dhr. J. Puister (Delfzijl )
05-05-2021

Hij is goed.

Jan vd Werff (Warffum)
30-04-2021

Fijne garage. De sfeer past bij de streek, en bij een kleinere garage.

Dhr. Wessels
23-04-2021

Klantvriendelijk en goede service, komen afspraken na en denken mee.

Klok
15-04-2021

Ben zeer tevreden, je wordt als klant behandeld en je merkt dat ze blij met hun klanten zijn.

H. Mulder (Appingedam )
14-04-2021

Zeer tevreden.

Dhr.F.Dijkstra (Usquert)
01-04-2021

Al 40 jaar een zeer tevreden klant. Er wordt met je meegedacht en er is ruimte om eerlijk en duidelijk te overleggen. Er komt voor mij nooit een ander autobedrijf!

Wim Heemstra (Bedum)
01-04-2021

Toyota Lantinga is een prima bedrijf. Ze geven goede service en zijn vakbekwaam.

Sjoerd (Uithuizen)
29-03-2021

Deskundig, vriendelijk en klantgericht. Uitstekende haal- en brengservice. Top!!

Henk Timmer (Winschoten)
25-03-2021

Omdat wij al vele vele jaren op een zeer prettige wijze zaken doen met Toyota en Familie Lantinga. Afspraak = afspraak. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Onze bedrijfsbussen staan nooit stil wat voor ons zeer belangrijk is.

Technisch Expert Jansen b.v. (Uithuizen)
24-03-2021

Proces van aankoop verliep prettig. Proces onderhoud is ook prima. Geen gedoe en je krijgt een gratis vervangende auto mee tijdens het onderhoud. Ik rij Prius en krijg dan een vergelijkbare auto mee. Personeel is vriendelijk en service gericht. En Toyota is een goed merk met mooie techniek, degelijk ook.

Henk Stinissen (Appingedam)
18-03-2021

Goede service, vriendelijk personeel, leenauto beschikbaar en bij ophalen een schone auto teruggekregen.

Peter
18-03-2021

Prima contact, vriendelijke benadering, goede en transparante uitvoering van de onderhoudsbeurt, telefonische tevredenheid terugkoppeling.

J.F.Bruins (Ten Boer )
05-03-2021

Prima no nonsens bedrijf wat makkelijk in omgang is.

R.Knol (Ten Boer)
25-02-2021

Vriendelijke mensen waar je altijd vriendelijk en door kundig personeel word ontvangen, en leveren ook goed werk.

Oosterheerd (Appingedam)
29-01-2021

Wij kopen al jaren onze Toyota bij Auto bedrijf Lantinga en nog nooit moeilijkheden gehad. Wij krijgen altijd een leenauto mee. En nog iets, de prijs valt altijd mee.

Jan.E Borchers (Delfzijl)
29-01-2021

Vriendelijk en behulpzaam, nog een echt familiebedrijf.

JN (Delfzijl)
21-01-2021

Vlotte en vakkundige service.

L.W. Korendijk (Usquert)
21-01-2021

Klantvriendelijk, afspraak is afspraak en de service kan niet beter.

Ria Bleeker (Uithuizen)
04-01-2021

De klantgerichtheid en de service zijn zeer goed te noemen.

J. Buitenwerf (Haren)
04-01-2021

uitstekend, snelle afspraken, vervangende auto alles keurig. eigen auto komt gewassen weer terug.

E Kadijk
16-12-2020

Een heel plezierige en vakkundige garage met een fijne service.

Cor van Ginkel (Appingedam )
16-12-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.