9,2
641 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Lantinga

9,2

641 beoordelingen

Filter

super service Zeer tevreden over de service en nette aflevering van de auto

van Dijkwatersport
07-05-2022

Goede service Al meer dan 35 jaar klant. Een vertrouwd en goed bedrijf,Met prima service En altijd goede koffie,

H.J. V L
28-04-2022

Weer in het bezit van een gekomen van een perfecte auto Sinds kort zijn wij de trotse eigenaar van een nieuwe Toyota Cross Executive. De doorslag om onze 1 jaar oude New Yaris Launch edition in te ruilen was de hogere zit. Zoals altijd zijn we op een zeer prettige en correcte manier behandeld en hebben we een mooie inruilprijs gehad. We wijken graag uit naar Uithuizen in plaats van onze auto's te kopen in Groningen. In Groningen ben je meer een nummer dan een klant.

B.A. Kremer
07-04-2022

Uitstekende service! Altijd goed.

J. S
03-04-2022

Top Zeer goede service

H. Roggen
16-03-2022

Service ! Ik ben zeer tevreden over de service en de vriendelijkheid van het personeel van de garage.

Toyota eigenaar
04-03-2022

Betrouwbaar Goeie afspraken gemaakt wat er asn de auto moest gebeuren

Toyota eigenaar
20-01-2022

Degelijk werk Fijne rijervaring na onderhoudsbeurt, het merk Toyota beslist waardig.

H. A
16-01-2022

Goede Services Al jaren klant, Altijd vriendelijk goede services en komen afspraken altijd na. Neem geen andere dealer. Zeer tevreden en bedrijf is een aanrader.

H. Pleiter
25-11-2021

Service is heel goed De garage is heel goed en vriendelijk.

J.E. B
05-11-2021

Zeer prettige en goede service. Het is altijd een verademing om bij Dealer Lantinga geholpen te worden. De gesprekken zijn altijd zeer correct , duidelijk ,eerlijk en wordt op een fijne manier met je meegedacht en er tevens altijd ruimte is voor een prettige manier van zakendoen.

S. Eder.
04-11-2021

Prima garage, veel vakkennis, echt Groninger bedrijf, eerlijke nota's, ze doen wat ze afspreken.

Anton Folkeringa (Appingedam)
30-06-2021

Een eerlijk en prettig autobedrijf met aandacht voor de klant, extra service zoals het wassen en zuigen van de auto na elke onderhoudsbeurt. Goede onderhandelingen bij inruil. We gaan door met een spiksplinternieuwe Toyota Yaris Dynamic Hybrid en blijven een zeer tevreden klant van de dealer.

S. de Leeuw (Almere)
24-06-2021

Zeer tevreden over de service, het contact en het tot elkaar komen bij het kopen (en inruilen) van auto's.

Ab Reitsma (Spijk)
23-06-2021

Ik ben zeer tevreden. Bij een afspraak gelijk afspraak over leenauto en bij binnenkomst altijd uitermate vriendelijke mensen, stralen allen een stuk vertrouwen uit.

Roelf Folkersma (Holwierde)
23-06-2021

Ze doen wat ze zeggen. Vriendelijke mensen. Goede en vriendelijke ontvangst. Ze werken snel en naar volle tevredenheid. Al jaren ben ik vaste klant en zolang ik Toyota rij, zal dat zo blijven.

Nico Dahler (Appingedam)
11-06-2021

Bij binnenkomst in de showroom valt je direct op dat er een gemoedelijk vriendelijke sfeer hangt. Verkopers zijn ook niet opdringerig en hebben een luisterend oor voor de klant. Koffie wordt je ook al snel aangeboden. Je voelt je er snel "thuis". Ook de vervolgafspraken gaan geheel op de manier zoals je in een "dorpsgarage" verwacht. Hier wordt nog echt tijd voor je genomen. Aflevering van de nieuwe Toyota ging ook perfect. Al met al een zeer tevreden klant!

Dhr Willem Pieterman (Delfzijl)
11-06-2021

Uitstekende service en voorkomende bejegening.

dhr. M.Toxopeus
03-06-2021

Goede en nette service, doe-maar-gewoon mentaliteit, prima vervangend vervoer.

M. Mulder
27-05-2021

Prima bedrijf, ik kom er al vele jaren en al veel nieuwe Toyota's gekocht.

Jan Dijkstra (Zuidwolde)
27-05-2021

Betrouwbaar, vriendelijk.

Kini Ellens (Appingedam)
21-05-2021

Door verhuizing genoodzaakt een andere Toyota dealer te zoeken, terecht gekomen bij Lantinga, prima service, vriendelijk personeel, rekening keurig thuisgestuurd, wat ik niet gewend was, bij andere dealer was het direct afrekenen. Na ongeveer een week een telefoontje of alles naar wens was geweest. Dat noem ik aandacht schenken aan je klanten.

L.F. Wiederholdt
21-05-2021

Er zijn geen zaken die niet of niet goed geregeld waren, dus geen op en of aanmerkingen op Garage Lantinga.

J.D.Knot (Loppersum)
05-05-2021

Zijn klantvriendelijk en een luisterend oor als je vragen hebt. En je wordt goed geholpen.

Dhr. J. Puister (Delfzijl )
05-05-2021

Hij is goed.

Jan vd Werff (Warffum)
30-04-2021

Fijne garage. De sfeer past bij de streek, en bij een kleinere garage.

Dhr. Wessels
23-04-2021

Klantvriendelijk en goede service, komen afspraken na en denken mee.

Klok
15-04-2021

Ben zeer tevreden, je wordt als klant behandeld en je merkt dat ze blij met hun klanten zijn.

H. Mulder (Appingedam )
14-04-2021

Zeer tevreden.

Dhr.F.Dijkstra (Usquert)
01-04-2021

Al 40 jaar een zeer tevreden klant. Er wordt met je meegedacht en er is ruimte om eerlijk en duidelijk te overleggen. Er komt voor mij nooit een ander autobedrijf!

Wim Heemstra (Bedum)
01-04-2021