9,3
686 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Lantinga

9,3

686 beoordelingen

Filter

Goeie service en vriendelijk personeel Ik ben erg tevreden over hoe ik word geholpen.

S. F
10-05-2024

Ik ben zeer tevreden over service .Altijd een goede ontvangst .Goede vaklui .Ik zie ze te weinig want ik kom alleen voor onderhoud.

H. M
25-03-2024

Goede service Onderhoudsbeurt bij Toyota dealer Lantinga. Prima service. Tijdens het wachten kopje koffie met koekje! Ook nog even in de naastgelegen showroom gekeken. Prachtige collectie nieuwe en gebruikte Toyota’s. Na de servicebeurt weer een jaar zorgeloos rijden! Bedankt mannen en vrouwen van Lantinga.

A.J. K
29-02-2024

Prima service! Klantvriendelijkheid staat voorop bij Lantinga!

B. W
23-02-2024

Prima bedriif Goede service en aandacht voor de klant. Zeer professionele uitstraling met een vleugje dorpsgenoegen.

Toyota eigenaar
16-02-2024

laat ze hun gang gaan, leg ze niets op ben blij dat ik daar klant mag zijn

E Schollema
18-01-2024

Onderhoudsbeurt De servicebeurt is tot volle tevredenheid uitgevoerd.

H.L. A
03-01-2024

Goede service Vriendelijk, goede service.

W. M
19-12-2023

Een topbedrijf. Goede service Fijne mensen en een prettige sfeer

Og B
13-12-2023

J.E. B
23-11-2023

Zeer goede service Zeer goede garage goede koffie en vriendelijk personeel

H Kammer
23-11-2023

Proffesioneel bedrijf. Ben heel vriendelijk en correct geholpen. Samen kwamen we op de juiste keuze voor mij.

D L
09-11-2023

Prima service Tijdens de laatste onderhoudsbeurt aangenaam verrast qua vervangend vervoer en de de geleverde service!

M.J. Klein
28-09-2023

Gewoon goed . Garage bedrijven / mensen , zouden allemaal zo moeten zijn

J.W. F
28-09-2023

Zeer goede en snelle service. Ik ben erg tevreden over Autobedrijf Lantinga in Uithuizen.

B. van der Laan
20-09-2023

Goede service

Brian P
12-09-2023

Wat een geweldig bedrijf, met persoonlijke service. Wat een geweldig bedrijf, met persoonlijke service.

Toyota eigenaar
10-08-2023

Goede service Altijd snel en goed geholpen, duidelijke communicatie.

Toyota eigenaar
04-08-2023

Uistekende garage voor de topauto's van Toyota! Lantinga is een zeer klantgerichte en klantvriendelijke garage. Je voelt je er welkom en wordt uitstekend geholpen. Ook een leenauto bij afgifte van mijn Toyota voor het jaarlijkse onderhoud wordt verstrekt en wel zonder extra kosten!

Anton Folkeringa
29-06-2023

Goede service komt afspraak na Extra reparatie dezelfde dag nog klaar

E. B
22-06-2023

Toyota eigenaar
15-06-2023

Afspraak is afspraak. Betrouwbare partner die afspraken na komt en goede service verleend.

Toyota eigenaar
02-06-2023

Al jaren klant.Goede service en vakbekwaam en vriendelijk perdoneel

Toyota eigenaar
04-05-2023

Zeer gastvriendelijk Zeer vriendelijk personeel en een hele fijne zaak

Angelique Hofstee
28-04-2023

Prima garage Vriendelijke mensen,goede service. Vertrouwd adres.

W.J Oosting
21-04-2023

Meedenkend voor lastige roosters Super tevreden en goede oplossing aangeboden en buiten de box denkend.

L V
15-03-2023

Goede garage Vriendelijke mensen altijd koffie. Mooie showroom met Mooie auto's TOP

Toyota eigenaar
02-02-2023

Gewoon goed . Geen poeha . Gewoon goed . Als je wat wilt weten krijg je een gewoon eerlijk antwoord . Als je wat moet weten wordt je dat verteld .

J.W. F
26-01-2023

Goede service Vakbekwaam personeel.En altijd vriendelijk.Er word naar je wensen geluisterd.En na 35 jaar nog steeds tevreden,

H.J V L
19-01-2023

Zeer goede service Zeer goede ontvangst met lekkere koffie alles zoals ik gewend was prima verlopen

Henk k
24-11-2022