9,2
605 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Lantinga

9,2

605 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Prima no nonsens bedrijf wat makkelijk in omgang is.

R.Knol (Ten Boer)
25-02-2021

Vriendelijke mensen waar je altijd vriendelijk en door kundig personeel word ontvangen, en leveren ook goed werk.

Oosterheerd (Appingedam)
29-01-2021

Wij kopen al jaren onze Toyota bij Auto bedrijf Lantinga en nog nooit moeilijkheden gehad. Wij krijgen altijd een leenauto mee. En nog iets, de prijs valt altijd mee.

Jan.E Borchers (Delfzijl)
29-01-2021

Vriendelijk en behulpzaam, nog een echt familiebedrijf.

JN (Delfzijl)
21-01-2021

Vlotte en vakkundige service.

L.W. Korendijk (Usquert)
21-01-2021

Klantvriendelijk, afspraak is afspraak en de service kan niet beter.

Ria Bleeker (Uithuizen)
04-01-2021

De klantgerichtheid en de service zijn zeer goed te noemen.

J. Buitenwerf (Haren)
04-01-2021

uitstekend, snelle afspraken, vervangende auto alles keurig. eigen auto komt gewassen weer terug.

E Kadijk
16-12-2020

Een heel plezierige en vakkundige garage met een fijne service.

Cor van Ginkel (Appingedam )
16-12-2020

Zeer vriendelijke mensen. Er kan veel in overleg. Ze denken met je mee.

M Bus (Lewrsum)
16-12-2020

Er wordt netjes en correct gewerkt en de klant wordt bij wijzigingen op de hoogte gesteld.

E.D.Blokzijl (Spijk GN)
16-12-2020

Vriendelijke, vakbekwame en meedenkende medewerkers. Mooi en betrouwbaar bedrijf met goede service.

Mevr. Pauw
10-12-2020

Degelijk Gronings bedrijf, goede service en aardige mensen.

Dhr. Steenhuis (Delfzijl)
26-11-2020

Vriendelijke mensen, zowel de garage als de verkoop. Alles ziet er keurig verzorgd uit.

r.de jonge (groningen)
26-11-2020

Klantgerichte dealer die op een persoonlijke manier contact met zijn klanten heeft en wil behouden.

Albert Lubbers (Bedum)
23-11-2020

Top Dealer ook als je de Toyota daar niet hebt gekocht. Het onderhoud dat de auto ook nodig heeft word ook echt uitgevoerd. Ben zeer tevreden met deze garage.

M. Willemsen (Leermens )
19-11-2020

Om dat ze goed zijn.

b OOSTERVELD
19-11-2020

Garage Lantinga is een prima garage.

H.Mus. (Uithuizen.)
12-11-2020

Al jarenlang voor ons een betrouwbaar autobedrijf.

G.van der Laan (Farmsum)
29-10-2020

Klantvriendelijk komen afspraak altijd na.

Henk Pleiter (Ten boer)
22-10-2020

Vriendelijk, no-nonsens bedrijf waar de klant centraal staat, met service hoog in het vaandel.

Koos Holthof (Groningen)
22-10-2020

Goede service en vooral klantgericht.

W. Kracht (winsum)
19-10-2020

Mooi dat het een "dorps" bedrijf is, dat bedoel ik positief.

Dirktje vd Kloet
15-10-2020

We zijn 44 jaar klant bij Lantinga en we hebben nooit iets meegemaakt dat niet naar onze zin is gedaan. We krijgen altijd een gratis leenauto mee als de auto een grote beurt krijgt en worden gebeld als de auto klaar is. Er is totaal niets aan te merken op dit bedrijf alles top.

Fam. P.A. Prins (Loppersum.)
13-10-2020

Ik word daar altijd prettig geholpen.

boon. b (uithuizen )
08-10-2020

Prima service en een uitstekende benadering en afwerking.

Berend van der Laan (Westeremden)
08-10-2020

Je wordt hartelijk ontvangen.

Mevr AMRobbe Klaassens (Sauwerd)
25-09-2020

Ik ben zeer tevreden.

Steenbreker (Haren )
25-09-2020

Goede service.

Margriet Jonker
21-09-2020

Goede service en alles volgens de gemaakte afspraken.

Bouwe (Uithuizen)
14-09-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.