9,2
579 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Lantinga

9,2

579 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Je wordt hartelijk ontvangen.

Mevr AMRobbe Klaassens (Sauwerd)
25-09-2020

Ik ben zeer tevreden.

Steenbreker (Haren )
25-09-2020

Goede service.

Margriet Jonker
21-09-2020

Goede service en alles volgens de gemaakte afspraken.

Bouwe (Uithuizen)
14-09-2020

Uitstekende service, communicatief zeer goed, deskundig en vlot.

E.W. Spruit (Eenrum)
27-08-2020

Goede en eerlijke info. Goede uitvoering van het onderhoud. Gratis interieur- en exterieur schoonmaakservice.

Dhr. H. Kerstholt
20-08-2020

Uitstekende service, correcte behandeling.

Koos Velthuis (Usquert)
20-08-2020

Een bezoek aan de garage verloopt altijd prettig. Ik word er altijd keurig behandeld.

Iet haitsma (Winsum)
17-08-2020

We zijn op een prettige en correcte wijze geholpen.

Marten Boven
05-08-2020

Prettig bedrijf, klantvriendelijk, gemoedelijk, nota's zijn correct en volgens afspraak, leenauto is beschikbaar, na een week komt er een telefoontje of alles naar wens was, een kwaliteitsbedrijf dat volledig bij een kwaliteitsmerk als Toyota past!

Anton Folkeringa (Appingedam)
05-08-2020

Onderhoud zeer goed uitgevoerd incl. De nodige extra's. De toyota Urban rijdt weer als een zonnetje.

W de Jong Delfzijl (Delfzijl)
05-08-2020

Vriendelijk en kundig personeel. Goede service.

Paul Douwsma (Groningen)
05-08-2020

Heb inmiddels mijn derde nieuwe auto er gekocht, in al die jaren zijn ze hun gemaakte afspraken nagekomen. De mensen zijn er erg vriendelijk en kundig. Ze herkennen hun klanten en dat geeft een uitstekend gevoel. Service is uitstekend en mocht het nodig zijn zoeken ze een prima oplossing als er eventueel problemen zijn. Zeker een garage waar ik ook mijn vierde nieuwe auto zou kopen.

Albert Rozeveld (Delfzijl)
31-07-2020

Zeer betrouwbare en betrokken service. Verkoop denkt goed met u mee en heel flexibel. Werkplaats service van a tot z top zonder verrassingen!!!

Cristiano Delgado (Delfzijl )
31-07-2020

Top bedrijf. Houdt rekening met wensen van de klant ondanks dat het een Toyota van 2005 is.

B. M. Willems (Bedum )
31-07-2020

Erg klantvriendelijk, overleg altijd mogelijk, goede service mbt leenauto en indien mogelijk kostenopgave vooraf. Bij wijzigingen mbt reparatie altijd overleg.

Mevr Jantje vd Werf (Bedum)
31-07-2020

Goeie garage medewerkers, denken mee en zijn altijd zeer vriendelijk.

Dhr D. Guikema (Uithuizen)
01-07-2020

Je wordt vriendelijk te woord gestaan. De onderhoudswerkzaamheden altijd naar tevredenheid worden verricht. Ze doen wat ze beloven.

Nico Dahler (Appingedam)
29-06-2020

Autobedrijf Lantinga V.O.F. kan ik iedereen van harte aanraden.

Fred en Marga Slik (Groningen)
23-06-2020

Prima garage, persoonlijke aanspraak, geen onnodige reparaties, rekening valt altijd mee ten opzichte van vroegere garages. Kleine reparaties worden direct uitgevoerd. Altijd gratis leenauto.

J . Rensema (Appingedam)
17-06-2020

Ze zijn voor mij echt betrouwbaar, is altijd goed.

JAN KERBOF (TERMUNTEN 99 47 PB ABEL OLSDERWEG 36)
10-06-2020

Goede garage, zeer bekwame monteurs. Verder hebben ze een zeer bekwame en prettige auto verkoper! Dit autobedrijf heeft een zeer goede naam in de provincie.

Tinus Sikkens (Adorp)
03-06-2020

Goede service, snelle afwikkeling, zeer tevreden.

W kok (Purmerend)
29-05-2020

Zeer tevreden, ze zijn duidelijk, deskundig, behulpzaam, oplossingsgericht en lekkere koffie.

H. Mulder (Appingedam )
28-05-2020

Een dealer waar je nog als klant behandeld wordt met zeer goede service.

Rob Beverwijk (Groningen)
28-05-2020

Deskundig, betrouwbaar en zeer klantvriendelijk!

J.C. van der Lende (Haren)
28-05-2020

Ik heb alleen maar positieve ervaring met autobedrijf Lantinga.

Jan Kruger (Uithuizen)
21-05-2020

Snel, betrouwbaar.

Bert
07-05-2020

Nette service, doe-maar-gewoon mentaliteit, prima vervangend vervoer, goed meedenken met de klant, niet behandeld als 'nummer', maar als gerespecteerd klant.

M. Mulder (Siddeburen)
06-05-2020

Professioneel, inlevend en faciliterend.

Ab Reitsma (Spijk)
04-05-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.