9,2
619 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Lantinga

9,2

619 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Er zijn geen zaken die niet of niet goed geregeld waren, dus geen op en of aanmerkingen op Garage Lantinga.

J.D.Knot (Loppersum)
05-05-2021

Zijn klantvriendelijk en een luisterend oor als je vragen hebt. En je wordt goed geholpen.

Dhr. J. Puister (Delfzijl )
05-05-2021

Hij is goed.

Jan vd Werff (Warffum)
30-04-2021

Fijne garage. De sfeer past bij de streek, en bij een kleinere garage.

Dhr. Wessels
23-04-2021

Klantvriendelijk en goede service, komen afspraken na en denken mee.

Klok
15-04-2021

Ben zeer tevreden, je wordt als klant behandeld en je merkt dat ze blij met hun klanten zijn.

H. Mulder (Appingedam )
14-04-2021

Zeer tevreden.

Dhr.F.Dijkstra (Usquert)
01-04-2021

Al 40 jaar een zeer tevreden klant. Er wordt met je meegedacht en er is ruimte om eerlijk en duidelijk te overleggen. Er komt voor mij nooit een ander autobedrijf!

Wim Heemstra (Bedum)
01-04-2021

Toyota Lantinga is een prima bedrijf. Ze geven goede service en zijn vakbekwaam.

Sjoerd (Uithuizen)
29-03-2021

Deskundig, vriendelijk en klantgericht. Uitstekende haal- en brengservice. Top!!

Henk Timmer (Winschoten)
25-03-2021

Omdat wij al vele vele jaren op een zeer prettige wijze zaken doen met Toyota en Familie Lantinga. Afspraak = afspraak. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Onze bedrijfsbussen staan nooit stil wat voor ons zeer belangrijk is.

Technisch Expert Jansen b.v. (Uithuizen)
24-03-2021

Proces van aankoop verliep prettig. Proces onderhoud is ook prima. Geen gedoe en je krijgt een gratis vervangende auto mee tijdens het onderhoud. Ik rij Prius en krijg dan een vergelijkbare auto mee. Personeel is vriendelijk en service gericht. En Toyota is een goed merk met mooie techniek, degelijk ook.

Henk Stinissen (Appingedam)
18-03-2021

Goede service, vriendelijk personeel, leenauto beschikbaar en bij ophalen een schone auto teruggekregen.

Peter
18-03-2021

Prima contact, vriendelijke benadering, goede en transparante uitvoering van de onderhoudsbeurt, telefonische tevredenheid terugkoppeling.

J.F.Bruins (Ten Boer )
05-03-2021

Prima no nonsens bedrijf wat makkelijk in omgang is.

R.Knol (Ten Boer)
25-02-2021

Vriendelijke mensen waar je altijd vriendelijk en door kundig personeel word ontvangen, en leveren ook goed werk.

Oosterheerd (Appingedam)
29-01-2021

Wij kopen al jaren onze Toyota bij Auto bedrijf Lantinga en nog nooit moeilijkheden gehad. Wij krijgen altijd een leenauto mee. En nog iets, de prijs valt altijd mee.

Jan.E Borchers (Delfzijl)
29-01-2021

Vriendelijk en behulpzaam, nog een echt familiebedrijf.

JN (Delfzijl)
21-01-2021

Vlotte en vakkundige service.

L.W. Korendijk (Usquert)
21-01-2021

Klantvriendelijk, afspraak is afspraak en de service kan niet beter.

Ria Bleeker (Uithuizen)
04-01-2021

De klantgerichtheid en de service zijn zeer goed te noemen.

J. Buitenwerf (Haren)
04-01-2021

uitstekend, snelle afspraken, vervangende auto alles keurig. eigen auto komt gewassen weer terug.

E Kadijk
16-12-2020

Een heel plezierige en vakkundige garage met een fijne service.

Cor van Ginkel (Appingedam )
16-12-2020

Zeer vriendelijke mensen. Er kan veel in overleg. Ze denken met je mee.

M Bus (Lewrsum)
16-12-2020

Er wordt netjes en correct gewerkt en de klant wordt bij wijzigingen op de hoogte gesteld.

E.D.Blokzijl (Spijk GN)
16-12-2020

Vriendelijke, vakbekwame en meedenkende medewerkers. Mooi en betrouwbaar bedrijf met goede service.

Mevr. Pauw
10-12-2020

Degelijk Gronings bedrijf, goede service en aardige mensen.

Dhr. Steenhuis (Delfzijl)
26-11-2020

Vriendelijke mensen, zowel de garage als de verkoop. Alles ziet er keurig verzorgd uit.

r.de jonge (groningen)
26-11-2020

Klantgerichte dealer die op een persoonlijke manier contact met zijn klanten heeft en wil behouden.

Albert Lubbers (Bedum)
23-11-2020

Top Dealer ook als je de Toyota daar niet hebt gekocht. Het onderhoud dat de auto ook nodig heeft word ook echt uitgevoerd. Ben zeer tevreden met deze garage.

M. Willemsen (Leermens )
19-11-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.