9,3
685 beoordelingen
Ons bedrijf  1140x254.jpg

Ons bedrijf

Welkom bij Autobedrijf Lantinga V.O.F.

In onze moderne showroom, gelegen aan de Schoolstraat in Uithuizen, zult u zich snel op uw gemak voelen. In onze sfeervolle showroom vindt u altijd een ruime selectie van onze occasionvoorraad. Tevens zorgen wij altijd dat u de nieuwste Toyota modellen bij ons kunt komen bekijken. Onze verkoopadviseurs staan u graag te woord!

DSC09378.JPG
Altijd de nieuwste Toyota modellen

Van de nieuwste Toyota's zijn altijd demo modellen aanwezig voor een proefrit. Wel is het raadzaam om voor een proefrit (telefonisch) een afspraak te maken.

126a81e556bd49d091c319a60a4d5af2JPG.JPG
Altijd een ruime voorraad betrouwbare occasions

Groot, klein, jong, oud, personenwagen, bedrijfswagen, praktisch, sportief, duur en goedkoop, bij Autobedrijf Lantinga staat voor ieder wat wils. Alle occasions die wij verkopen verkeren in zeer goede technische en optische staat en worden geleverd met garantie, minimaal 1 jaar APK en een onderhoudsbeurt.

30996979bf5c43bf836ff4f7e7ca3069JPG.JPG
Onderhoud en reparatie

Autobedrijf Lantinga beschikt over een zeer moderne werkplaats die helemaal up-to-date is. U kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud van uw Toyota maar ook van alle andere automerken. Zowel uw benzine-, diesel-, hybride-, als bedrijfsauto is bij ons in vertrouwde handen. Onze monteurs worden constant geschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Nu ook technisch onderhoud voor uw caravan, aanhangwagen of camper. Leenauto's gratis beschikbaar voor particulier en bedrijf. Eventueel haal- en brengservice. Verder treft u bij Autobedrijf Lantinga een Esso tankstation die brandstof voor de scherpste prijzen aanbied! Al met al is Autobedrijf Lantinga dus een allround autobedrijf.

Werkplaats 555.jpg
Volg Autobedrijf Lantinga via social media

Toyota Lantinga heeft de 'social media' de afgelopen jaren enorm zien groeien en hecht veel waarde aan deze nieuwe vorm van media.

Volg ons via @ToyotaLantinga op Twitter en Like ToyotaLantinga op facebook en blijf altijd op de hoogte van al onze nieuwtjes, weetjes en acties!

ad4acea1eff84971974d67e282f8f214jpg.jpg