9,2
593 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Lantinga

9,2

593 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

goede service, behulpzaam

Anoniem
08-10-2014

Vriendelijke mensen, hulpvaardig,en vrij van poespas!

Mevr. E.Broere-Bunk
08-10-2014

Toyota Lantinga is gewoon een plezierige garage, vakbekwaam, we kennen elkaar al jaren. We weten precies wat we van elkaar kunnen verwachten

Jan Dijkema (Appingedam)
08-10-2014

mijn toyta garage krijgt van mij een tien met een griffel omdat het een goede en vertrouwde garage is

Iet Haitsma-Schuilenberg (Winsum)
08-10-2014

Nogmaals ik vind een 8 een goed cijfer en je moet super zijn met een 10 vooral de contacten over het cijfermatige gebeuren is er niet Overigens ik heb daar ook nog nooit naar gevraagd

Roelf Folkersma (holwierde)
07-10-2014

zeer correct, prettig in de omgang, staan altijd voor ons klaar,goede service.

Jan en Janny van Wieren (Zoutkamp)
07-10-2014

Afspraak = Afspraak. Vriendelijk. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Henk Jansen (Uithuizen)
30-09-2014

uitstekende service, zeer klantvriendelijk, duidelijk en eerlijk.

Wim Heemstra (Bedum)
30-09-2014

Ben hier al jaren en de verstandhouding is goed en kan er altijd tercht met vragen en die ook opgelost worden.

fam. Horst (Warffum)
30-09-2014

Klantvriendelijk, persoonlijke benadering, neemt de tijd!

Anoniem
30-09-2014

De klant en zijn auto staan op nummer 1!

Pascal Koolhof (Zandeweer)
29-09-2014

Vriendelijk en goed krijg een leen auto mee.

JE.Borchers (Delfzijl)
19-09-2014

prima service

andre van geemen (winsum)
19-09-2014

Dure onvoorziene reparaties worden vooraf overlegd. Informatie over de werkzaamheden ontbreekt. Er is altijd een leenauto beschikbaar. Bij wachten tot het klaar is, staat er altijd een kop koffie klaar. De auto is klaar op de afgesproken tijd.

Anoniem
19-09-2014

correct, vriendelijk, prima prijzen, goede service

Anoniem
19-09-2014

ik heb geen vergelijk,maar ik ben zeer tevreden

l.c.kraan (onnen)
10-09-2014

zeer correct

Dhr. E. Jager (Loppersum)
10-09-2014

snel, klantgericht, kwaliteit

Karel van Berkel (Winsum)
09-09-2014

Geweldig, klantvriendelijke service

Anoniem
09-09-2014

Prima personeel, vriendelijk, hulpvaardig. Direct wordt er koffie geschonken (wat helemaal niet hoeft, we kunnen het zelf ook pakken). Het belangrijkste is dat de auto het prima doet. We zijn heel tevreden over onze dealer.

De heer P.H. Wildeman (Appingedam)
08-09-2014

Klantvriendelijkheid,goede sevice,goede voorlichting!!!!!!!!

Jannie van Dijken-Bakker (Zandeweer)
04-09-2014

Vriendelijke medewerkers, prima service.

Anoniem
19-08-2014

Omdat alles wat daar, voor mij uitgevoerd wordt top is. Een 9 en geen 10 omdat sommige mensen liever een ander automerk prefereren.

J.R. Johansson (Uithuizen)
19-08-2014

Vriendelijke bediening en goede service.

Anoniem
18-08-2014

Goede service en vriendelijk. In het algemeen geen klachten en zoja dan worden deze zo snel mogelijk verholpen. Ben als klant erg tevreden.

Dhr. A. Hoekstra (Groningen)
14-08-2014

Vriendelijk.je kon koffie krijgen erg sociaal.

Anoniem
14-08-2014

vriendelijk en kundig personeel

Mw.Brouwer (Wehe den Hoorn)
12-08-2014

goede dealer

Anoniem
11-08-2014

prima garage

R.Gaarkeuken (Appingedam)
07-08-2014

degelijk en betrouwbaar

E Musch (uithuizen)
06-08-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.