9,3
689 beoordelingen
Terug naar overzicht
Toyota-RAV4-exterieur-birdseye-front

Je Toyota extra beveiligen met een startonderbreker

Beveilig je Toyota met een startblokkering

De Toyota RAV4 en Toyota C-HR zijn populaire auto’s, maar hiermee zijn ze helaas ook interessant voor dieven. Er zijn mogelijkheden om je auto extra te beveiligen tegen diefstal. Een betaalbare optie voor de huidige diefstalmethode is de extra beveiliging door middel van een startblokkering.

Extra zekerheid met een tweede startonderbreker

Met een tweede startonderbreker kun je de auto extra beveiligen. Deze is voor jou met 22% korting verkrijgbaar voor 395 euro inclusief montage. De tweede startonderbreker bestaat uit een tag en een elektronische unit in de auto. Het systeem controleert nog eens extra of je daadwerkelijk in de auto zit waardoor de auto moeilijk te stelen is.

Toyota-RAV4-exterieur-birdseye-back
Startonderbreker aanvragen
Andere extra beveiligingsmogelijkheden

Toyota biedt per model verschillende mogelijkheden om de auto extra te beveiligen. Dit is per model te vinden in de prijslijst.

Voor de Toyota C-HR en Toyota RAV4 zijn dit de belangrijkste extra beveiligingsopties:

De prijzen van de mogelijkheden staan per model in de prijslijst. De officiële Toyota dealer kan hier ook in adviseren. 

Heb je vragen over het onderwerp of wil je meer informatie over de mogelijkheden die Toyota aanbiedt om diefstal te bemoeilijken? We helpen je graag! Je kunt ons op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur bereiken via het gratis telefoonnummer 0800-0369. Of neem contact op via onderstaande links.

Neem contact op Inschrijven Toyota nieuwsbrief